Roland - LX-17 | Digital Piano (2024)

Vårt mest luksuriøse hjemmepiano med den ultimate lydopplevelsen

Helt siden 1972 har Roland jobbet hardt med å skape den ultimate opplevelsen av piano, og vår nye LX-pianoer er blant de mest spennende så langt. Vi ønsket å bygge et luksuriøst upright piano med den rike lyden og tilstedeværelsen i et akustisk piano – kombinert med de mange mulighetene som kun finnes i et digitalt piano. LX-17 er utstyrt med siste versjon av vår anerkjente SuperNATURAL Piano Modelling teknologi, og et unikt keyboard med tangenter bestående av treverk og støpte materialer for perfekt spillefølelse og holdbarhet. LX-17 kommuniserer med din smarttelefon eller ditt nettbrett ved hjelp av Bluetooth®, slik at du også kan høre lyden fra dine musikkapper eller online pianoleksjoner gjennom det kraftige lydsystemet med åtte høyttalerelementer. Selv om det er kompakt er LX-17 vårt største upright piano, og det vil definitivt imponere i hjemmet ditt. Du kan velge mellom fargene polert sort og polert hvitt.

Standardfunksjoner

  • Benytter den siste SuperNATURAL Piano Modelling teknologien i stedet for konvensjonell sampling, for langt rikere og mer detaljert pianolyd
  • Acoustic Projection system med åtte høyttalere som sammen gjenskaper den dype, rike klangen fra et akustisk piano
  • 3D Ambience teknologi i hodetelefonene, for naturlig, realistisk lyd under øving
  • Autentisk grand piano touch fra det nye PHA-50 (Progressive Hammer Action with Escapement) keyboardet som kombinerer utseendet og følelsen av tre, med holdbarheten fra moderne materialer
  • Koble til smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, og øv piano med lyd fra apper direkte til pianoets interne høyttalersystem
  • Inneholder en stor og anvendelig samling av andre typer lyder, for eksempel strykere, brass, orgel og mye annet
  • 25 plasser for å lagre dine favorittlyder, inkludert layers og split. Lydoppsett kan lagres på en USB memory stick
  • Klassisk upright piano-kabinett i kompakt størrelse
  • To premium utførelser: Autentisk polert sort og polert hvit
Roland - LX-17 | Digital Piano (1)

Rolands banebrytende SuperNATURAL Piano Modelling teknologi, for rik, levende pianolyd – som responderer på hvordan du spiller

Roland - LX-17 | Digital Piano (2)

Trykk på en tangent på nesten et hvilket som helst digitalpiano, og du hører et opptak av en pianotone. Et SuperNATURAL Piano virker på en annen måte. Ved hjelp av den nyeste modelleringsteknikken blir tonen gjenskapt, i stedet for avspilt. Den unike teknologien gjenskaper hele prosessen når lyden blir til i et typisk piano, også kombinasjoner av flere toner på samme tid, resonansen av disse og alle måtene de ulike delene i et piano vil interagere med hverandre. Resultatet er en rik, kompleks lyd – komplett med overtoner – som endrer seg etter hvordan du spiller på pianoet. Dette er umulig å oppnå på samme måte i et piano som benytter samples, og utgjør forskjellen mellom å spille av et opptak – og å faktisk være tilstede i prosessen.

Roland - LX-17 | Digital Piano (3)

PHA-50 gir den kjente følelsen av et nydelig keyboard i treverk – med holdbarheten fra moderne, støpte materialer

Roland - LX-17 | Digital Piano (4)

Tretangentene man ofte finner i akustiske pianoer, ser bra ut og er gode å spille på. Men et komplekst keyboard i treverk trenger jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt over tid, og dette er ikke det beste utgangspunktet for et digitalpiano. LX-17 har en helt ny type keyboard som kombinerer treverk og støpte materialer, og gir deg det beste fra begge verdener; Tangentene har sider i vakkert treverk, med stiv masse – akkurat som du er vant til. Samtidig har de en slitesterk indre ramme som gjør at du kan nyte ditt Roland piano hver eneste dag i mange år framover – helt uten å tenke på vedlikehold. Hammerteknikken i våre piano er konstruert slik at tangentene støyer minimalt når de spilles på.

Roland - LX-17 | Digital Piano (5)

Multikanals Acoustic Projection høyttalersystem gjenskaper den rike, dype klangen fra et akustisk flygel

Roland - LX-17 | Digital Piano (6)

Rolands Acoustic Projection høyttalersystem gjenskaper den rike, oppslukende lydopplevelsen fra et akustisk flygel. LX-17 huser et fireveis lydsystem, drevet av en kraftig sekskanals forsterker. De kraftige høyttalerne i kabinettet tar seg av hovedlyden, mens høyttalere på toppen reproduserer resonansen i pianorammen. Nærfelthøyttalere tar seg av lyd som oppfattes særlig av pianisten, for eksempel dynamiske overtoner og lyden av hammere som treffer pianostrengene. Lyden blir enda åpnere når lokket åpnes – akkurat som på et akustisk piano.

Roland - LX-17 | Digital Piano (7)

Koble til smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth – og bruk apper for å gjøre læringen enkel

Roland - LX-17 | Digital Piano (8)

I dag bruker mange smarttelefoner og nettbrett når de spiller, eller lærer seg å spille. Dine mobilenheter kan kobles trådløst til LX-17 via Bluetooth, slik at du enkelt kan bruke populære iOS/Android apper og online øvingsvideoer. Med en gang enhetene er tilkoblet, rutes audio fra disse gjennom pianoets interne høyttalere – eller hodetelefoner om du foretrekker øve i det stille. Da kan du spille sammen med din favorittartist og –band, eller øve med noen av de aller beste pianolærerne. Besøk Sheet Music Direct for å laste ned et bredt utvalg noter, eller installer iOS apper som PiaScore med fri tilgang til over 70,000 klassiske noter. En smart funksjon er at du kan bla i notene på din iPad/iPhone ved å trykke på pianoets pedal.
*Bluetooth-funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land hvor du kan kjøpe dette produktet.

Roland - LX-17 | Digital Piano (9)

Headphones 3D Ambience leverer autentisk flygellyd i hodetelefonene dine

Roland - LX-17 | Digital Piano (10)

En av de store fordelene med et digitalt piano, er muligheten for å spille med hodetelefoner, uten akustisk lyd. Noen digitalpianoer sender bare samme lyd som til går til høyttalerne videre til hodetelefonene. Dette er å kaste bort en gylden mulighet, ettersom gode hodetelefoner kan gi en svært bra og detaljrik lydopplevelse. Roland pianoer benytter Headphones 3D Ambience for å optimalisere lyden, og får det til å låte som at lyden kommer fra pianoet – ikke fra hodetelefonene dine. Teknologien gjør det også mye lettere å øve over lengre perioder – uten å bli «trøtt» i ørene.

Roland - LX-17 | Digital Piano (11)

Spiller som et akustisk flygel

Det er ikke bare følelsen i tangentene som teller, måten de beveger seg på er også viktig. Hver tangent har en stabiliserende nål som sørger for at den går opp og ned – akkurat som den skal. Helt presist og uten sideveis bevegelse som kan lage ekstra støy når man spiller glissandoer på enkelte pianoer. Siden LX-17 har vår nyeste «pianomotor» om bord, har vi også fintunet sensorsystemet i tangentene for å forsikre oss om at keyboard og lyd fungerer i komplett harmoni – for den ultimate pianoopplevelsen. Tangentene ser ut og kjennes som de sitter i et konsertflygel, og de er f*cktabsorberende – slik at fingrene dine ikke glir når du spiller.

Roland - LX-17 | Digital Piano (14)

Roland - LX-17 | Digital Piano (15)

Elegant design, klassiske linjer, tidløs lyd

Selv om det er fullpakket med avansert teknologi, er LX-17 betryggende tradisjonelt når det kommer til stil. Klassiske linjer, kombinert med et plasseffektivt upright piano-kabinett i to premium utførelser: Polert sort og polert hvit. Når pianoet først er kommet inn i hjemmet ditt, trenger du ikke engang trykke på power-knappen for å komme i gang – det er bare å åpne lokket og begynne å spille. Designet gjør at du kan variere det tonale uttrykket ved å åpne eller lukke frontplaten.

Roland - LX-17 | Digital Piano (16)
Roland - LX-17 | Digital Piano (17)
Roland - LX-17 | Digital Piano (18)
Roland - LX-17 | Digital Piano (19)
Sound Generator
Piano Sound
SuperNATURAL Piano Modeling
Max. Polyphony
Piano: Limitless (solo playing using ‘Piano’ category tones)
Other: 384
Tones
Total 307 Tones
Keyboard
Keyboard
PHA-50 Keyboard: Wood and Plastic Hybrid Structure, with Escapement and Ebony/Ivory Feel (88 keys)
Pedals
Pedals
Progressive Damper Action Pedal (Damper pedal: capable of continuous detection, Soft pedal: capable of continuous detection/function assignable, Sostenuto pedal: function assignable)
Speaker System
Speaker System
Acoustic Projection
Speakers
Cabinet Speakers: 25 cm (9-7/8 inches) x 2 (with Speaker Box)
Near-field Speakers: (12 cm (4-3/4 inches) x 8 cm (3-3/16 inches)) x 2 (with Speaker Box)
Near-field Tweeters: 5 cm (2 inches) x 2
Spatial Speakers: (12 cm (4-3/4 inches) x 8 cm (3-3/16 inches)) x 2
Rated Power Output
25 W x 2
6 W x 2
6 W x 2
Volume Level (SPL)
112 dB (This value was measured according to the method that is based on Roland's technical standard.)
Headphones
Headphones
Effect: Headphones 3D Ambience
Tuning, Voicing
Touch Sensitivity
Key Touch: 100 types, fixed touch
Master Tuning
415.3 to 466.2 Hz (adjustable in increments of 0.1 Hz)
Temperament
10 types (Equal, Just Major, Just Minor, Pythagorean, Kirnberger I, Kirnberger II, Kirnberger III, Meantone, Werckmeister, Arabic), selectable temperament key
Effects
Ambience, Brilliance
Piano Designer
Lid
Key Off Noise
Hammer Noise
Duplex Scale
Full Scale String Resonance
Damper Resonance
Key Off Resonance
Cabinet Resonance
Soundboard Type
Damper Noise
Single Note Tuning
Single Note Volume
Single Note Character
Internal Songs
Internal Songs
US: Total 363 songs
Other: Total 353 songs
Data Playback
Playable Software
Standard MIDI Files (Format 0, 1)
Audio File (WAV, 44.1 kHz, 16-bit linear format, require USB Flash Memory)
Recorder
Recordable Software
Standard MIDI Files (Format 0, 3 parts, Approx. 70,000 notes memory)
Audio File (WAV, 44.1 kHz, 16-bit linear format, require USB Flash Memory)
Bluetooth
Bluetooth
Audio: Bluetooth Ver 3.0 (Supports SCMS-T content protection)
MIDI, Turning music sheet: Bluetooth Ver 4.0 (Bluetooth LE)
*The Bluetooth feature may not be available, depending on the country where the product is purchased.
Convenient Functions
Convenient Functions
Metronome (adjustable Tempo/Beat/Down beat/Pattern/Volume/Tone)
Registration
TwinPiano (with Individual Mode)
Transpose (in semitones)
Speaker volume and Headphones volume automatically select function
Volume limit function
Panel Lock
Auto Off
Other
Display
Graphic LCD 132 x 32 dots
Connector
DC In jack
Input jacks: Stereo miniature phone type
Output (L/Mono, R) jacks: 1/4-inch phone type
USB Computer port: USB B type
USB Memory port: USB A type
Phones jack x 2: Stereo miniature phone type, Stereo 1/4-inch phone type
Power Supply
AC Adaptor
Power Consumption
13 W
Accessories
Owner's Manual
Roland Classical Piano Masterpieces
Roland Piano Arrange Collections "Let's Enjoy Piano"
AC Adaptor
Power Cord
Headphone Hook
Options (sold separately)
USB Flash Memory (*1)
*1 Use USB Flash Memory sold by Roland. We cannot guarantee operation if other products are used.
Size and Weight (including piano stand, with top lid close)
Width
1407 mm
55-7/16 inches
Depth
470 mm
18-9/16 inches
Height
1070 mm
42-1/8 inches
Weight
87.3 kg
192 lbs. 8 oz.
Size and Weight (including piano stand, with top lid open)
Width
1407 mm
55-7/16 inches
Depth
482 mm
19 inches
Height
1132 mm
44-5/8 inches
Weight
87.3 kg
192 lbs. 8 oz.
Roland - LX-17 | Digital Piano (20)
The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Roland is under license.
All specificattions and appearance are subject to change without notice.

Want to learn to play piano?

Learning piano is one of the best decisions you'll ever make - and there are a thousand different reasons for making it. Maybe you're a lifelong music fan who's always dreamt of performing your favourite song. Perhaps you're a parent who wants to give their child a passion for life. Whatever your story, one thing most learners have in common is trepidation at taking that first step - and maybe even a spot of self-doubt over whether they can really play a musical instrument. Trust us - with a little time, dedication and the right approach - anyone can play piano, and we're here to help you along the way.Read more…

Roland - LX-17 | Digital Piano (22)

GP/LX/HP series Quick StartStep-by-step instructions

These Quick Start Videos contain step-by-step instructions that will quickly introduce you to its major features.Read more…

Historien om Roland Digital PianoHistorien om Roland Digital Piano

Read more…

Support

Om du har spørsmål vedrørende bruken av ditt Roland produkt, vennligst se vår support Database for svar på de vanligste spørsmål.
Du kan også kontakte vår Produkt Support avdeling på telefon eller email
Vi har også et bibliotek med Brukermanualer og Support Dokumenter som du kan laste ned.

Brukermanualer

  • [Norsk] LX-17/LX-7 Quick Guide

Support Dokumenter

  • USB Flash Drives That Can Be Used Instead of the M-UF2G
Roland - LX-17 | Digital Piano (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5699

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.